Måndag 30 maj:

Lade på dagens morgontur till ca 50 meter, så idag fick jag ihop 1700 m = 3400 steg. Känns fortfarande bra, blir trött på slutet men är helt okej. Ska hålla mig på ca 1700 meter denna veckan. Måste ha tålamod och inte öka för fort. 

Ska klippa mig idag, det behövs verkligen. Men det har blivit så tunt och fulare än vanligt, och dessutom så har jag fått pshoriasis i hårbotten. 

Har idag köpt biljetter till Bruce Springsteen, i juni 2023. Så jag har ett helt år på mig att träna och bli stark. Det är ett av mina mål. Ett tag trodde jag inte jag skulle lyckas för allt fastnade på att det var 3660 före mig i kön, var säker på att det skulle gå åt skogen. Men rätt som det var dök det upp att han skulle spela ytterligare en dag så det gick till slut. Det var en bra bit över 40 000 som stod i kö när jag började!

Klippningen gick bra och jag var inte jättetrött i ryggen när jag var klar. Men jag kunde vila ryggen på rätt sätt medans jag väntade på min tur!

Dagens träning:
3*10 rodd stående
3*10 biceps
2*10 biceps på annat sätt
1*2 bål runt om - sist jag började med denna fick jag ont, så nu ökar vi på väldigt försiktigt
3*10 knä/benlyft framåt/bakåt
3*10 ben åt sidan
50 steg balans - lite vingel idag
20 stamp med båda fötterna
3*5 balans armlyft/benlyft

Dagens totala steg: ca 3850 st


Tisdag 31 maj:

Japp, 1700 meter även idag. Kändes ganska lätt faktiskt och hade mer kvar i kroppen när jag kom hem. Det känns lite lättare överlag, jag har lättare att gå inne utan stöd, vaggar visserligen fram som en anka men jag går själv. Idag gjorde jag min träning på kvällen, då brukar jag vara så trött i ryggen att det inte går.... men det gick bra tycker jag.

Dagens träning:
3*10 rodd stående
3*10 biceps
2*10 biceps på annat sätt
1*2 bål runt om - sist jag började med denna fick jag ont, så nu ökar vi på väldigt försiktigt
3*10 knä/benlyft framåt/bakåt
3*10 ben åt sidan
55 steg balans - lite vingel idag
20 stamp med båda fötterna
3*5 balans armlyft/benlyft
200 gung på studsmattan

Jag har även varit och handlat, hämtat posten och detta gjordes innan jag tränade och ryggen var helt okej när jag kom hem.

Jag tror att jag har bestämt mig för att börja gå till gymmet from och med i morgon....

Dagens totala steg: 3700 st


Onsdag 1 jun:

Tada!! Idag har jag gått 2015 meter= 4030 steg. Jag som sa jag skulle hålla mig på 1700 meter.... ja det gick ju bra. Men i morgon blir det lite mindre runda så jag inte överdriver.

Jag har även varit och testat att träna på gymmet, ja ryggen var ju lite trött och sliten.... det var ju kanske inte så smart att göra båda sakerna samma dag. Hoppas kroppen inte blir för sur.

Dagens träning:
3*10 rodd stående
3*10 knä/benlyft framåt/bakåt
3*10 ben åt sidan
20 steg balans - ryggen var lite trött
3*5 balans armlyft/benlyft
200 gung på studsmattan

Lite mindre övningar idag, jag har ju ökat på med annat.

Dagens totala steg: 4500 st


Torsdag 2 jun:

Ja kroppen har repat sig efter gårdagens utmaning. Travade iväg på morgonen som vanligt med Rullo. Tog en kortare sträcka för att inte utmana ödet för mycket 1550 meter= 3100 steg. Funderar på att ta en liten runda till kvällen istället. Vill ju gärna få ihop lite mer steg. 

För övrigt så försöker jag att upp och röra på mig ofta, återgå till vila och så upp och röra på sig igen. Idag har jag först gått, sedan vattnat lite blommor, gungat på studsmattan, planterat blommor, fixat med disken, vattnat mer blommor osv... typ 10 minuters kroppsligt arbete varje timme. Jag har även varit på Kappahl och köpt två t-shirts, hämtat posten och hämtat ett brev.

Dagens träning:
3*10 rodd stående
3*10 biceps sittande
2*10 biceps
20 stamp med foten
1*2 bål runt om med gummiband
200 gung på studsmattan

Dagen totala steg: ca 3750 st

Det går lättare att gå utan stöd tycker jag. 


Fredag 3 jun:

Börjar morgonen med att gå 150 meter (300 steg) helt utan stöd. Det gick bra men blir som sagt fort trött i ryggen. Tillbaka till soffan för jobb och vila och därefter så tar jag på frukosten min morgontur med Rullen. 1560 meter = 3120 steg. Det kändes hyffsat lätt att gå rundan idag. Fick stanna en gång för att rätta till höften men det kändes som om jag nog gick lite fortare.

Vissa saker behöver man inte plantera, det förökar sig själv. Har har vi förmodligen en smultronplanta...

Dagens träning:
3*10 rodd stående
3*10 biceps sittande
3*10 biceps
3*10 knäböj
3*10 knä/benlyft framåt/bakåt
3*10 benlyft åt sidan
3*5 balans arm/benlyft
1*3 bål runt om med gummiband
20 stamp med foten

Dagens totala steg: ca 4100

Lördag 4 jun:

Morgonrundan avklarad. Gick samma som igår och jag är lite trött i ryggen så här tidigt på dagen, inte bra. Undrar om det kan bero på att jag gick de där 150 metrarna utan stöd i sträck. Nåja, nu får det gå ett tag tills jag provar igen, det får räcka med att jag går korta sträckor inne.  1550 meter = 3100 steg.

Nu frukost och så ska jag skriva en to-do-list över det jag skulle vilja få gjort idag. Har idag jobbat med att få lite ordning på mitt odlande, vattnat med slang som ska organiseras, varit och handlat blomlådor och mat. Tvättat och fixat här hemma under kortare stunder hela dagen. Jag har inte gjort mina vanliga övningar men gått och gungat 200 gung på studsmattan. Tänker att jag gjort så många andra rörelser så det får räcka som träning idag. Jag är duktigt trött i ryggen nu i kväll.

Fotleden är lite bråkig idag... den tycker väl att den får röra på sig för mycket.

Dagens totala steg: ca 3800 st

Söndag 5 jun:

Morgonrundan blev idag 1650 meter= 3300 steg och det gick bra tycker jag. Även idag så har jag fixat med att fylla på gjord och plantera och vattna. Det är ansträngande på sitt sätt. Har faktiskt inte gjort mina övningar idag heller, men jag har ju gjort en massa annat kroppsligt. Fixat med uteplatsen och satt upp blommor.

Dagens totala steg: ca 3 700 steg