Vecka 14

Måndag 4 apr: Idag är det tänkt att jag inte ska ta något långtidverkande förren kl 12,00 eller senare då har det gått 18 timmar. 

Gick idag 8 varv på morgonen med bra flyt och med inget stöd kort stund när jag flyttar fram kryckorna.  

Tisdag 5 apr: Gick bra, kunde vänta 24 timmar innan jag tog 5 mg långtidverkande.

Gick 12 varv med kryckorna, och i går kväll tog jag någta steg i sidled utan att hålla i något. Kan oxå stå rakt upp och ner ett litet längre ögonblick, som att tex ta av mig min kofta. 

Onsdag 6 apr: Pappa kommer hem och för att kunna åka och träffa honom fuskar jag och tar min 5 mg redan kl halv 10. 

Jag gick med kryckor ut till bilen, tog mig in i husbilen, ut, till bilen och det gick ganska bra tycker jag. Tror att jag snart kan ta mig ut till bilen själv och köra. 

Fixat ur i i diskmaskinen, fixat tillskott.

Torsdag 7 apr: Gått 12 varv på förmiddagen ca kl 10,00, då har jag inte tagit långtidsverkande sedan igår kl halv 10. Och det gick bra att gå ändå!

Plockat i och satt igång diskmaskinen, plockat bort gamla blommor. 

Stått utan att hålla i mig en pyttestund

Kunde resa mig från soffan ganska enkelt utan att flytta kuddar och ta hjälp av armstödet.

Fredag 8 apr: Klarat mig utan långtidsverkande, och fortsätter att minska på allt. Idag åkte jag till Karlskrona för att hälsa på Pappa, satt mer än 45 min dit/hem och ca 40 min där. 

Duschat, plockat i diskmaskinen. 

Lördag 9 apr: Fixat i köket mycket, kunde gå ut och köra bil, och fixa in kryckor, ställa in sätet osv. Obekvämt dock att sitta med rygggördeln. 

Söndag 10 apr: Åkte med till Karlskrona och hälsade på Pappa. Minskade ytterligare ½ muskelavslappnande, nu är det bar 1½ tablett kvar.