Måndag 1 maj:

Röd dag men träningen fortgår som vanligt.

Dagens totala steg: ca 7200
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Tisdag 2 maj :

Morgonrunda och träning på gymmet avklarat på förmiddagen. Det är alltid skönt att ha det avklarat. 

I natt har jag sovit bättre än på väldigt länge, bara en minut vakentid och över 2 timmar djupsömn - det är bra!!

Dagens totala steg: ca 7500
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Onsdag 3 maj:

Morgonrunda och träning avklarad på förmiddagen. Sedan åkte jag och hälsade på syrran i Tingsryd där jag satt och tittade på medans mamma och syrran fixade med veden :D 

Dagens totala steg: ca  6900
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Torsdag 4 maj:

Morgonpromenad och träning på förmiddagen. Idag ska jag till Naprapaten för service i hopp om att träningen ska fortsätta att utvecklas. Jag börjar gå upp i vikt, vilket kan vara antingen bra eller dåligt. Men när jag kollar på mina aktivitets prylar så säger vågen att jag byggt muskler och tappat fett. Men det blev en så där tvär höjning så jag undrar om den är korrekt. Men nu har det varit samma i flera dagar så kanske är det mer muskler nu!

Idag har jag även skickat iväg ett paket med schabrak.

Fick ihop en väldigt massa steg idag, men jag har å andra sidan varit väldigt aktiv hela dagen. 

Dagens totala steg: ca 10 300
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Fredag 5 maj:

Började morgonen med att dra igång tvätt och diskmaskin, har tänkt städa och fixa hela dagen i stället för ordinarie träning. Min långrunda har jag så klart gått och idag bar det mot skogen. Det är mycket trevligare att gå där än på tråkig asfalt. Nä, nu efter en kort paus är det dax att sätta igång - har en lång to-do-list :D 

Dagens totala steg: ca  
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Lördag 6 maj:

Lång skogsrunda med rullen. Fick i torsdags nya övningar av Naprapaten, att höja/sänka skuldrorna när man står på alla fyra och så skulle jag rulla på en formroller på en muskel på höger sida för att den ska bli bättre. Nu vet jag inte vad jag gjorde för fel men det kändes inte bra och det kom direkt. Lite som om man rullade över en "kula" som förmodligen var en hård muskel. Så nu har jag mer ont där... Det gick i alla fall att slutföra dagens träning och jag baddade mig med både linement och arnikagel. 

Dagens totala steg: ca 8000
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Söndag 7 maj:

Åker direkt till gymmet och genomför min träning, min nya sura muskel gnisslar men det gick att genomföra träningen, det var vissa övningar som kortades ner. Efter träning var det frukost och sedan gick jag min långrunda. Idag var det soligt och helt klart varmare - skönt.

Våren är på gång!

Och så har jag sålt mina sprenger stigbyglar och varit i stallet en runda...

Dagens totala steg: ca 9100
Dagens totala promenadsträcka: ca