Måndag 20 feb:

Måndagsträning på mattan. Idag gjorde jag inte samma som förra måndagen utan den ökningen jag gjorde då minskade jag till ca hälften, vi får se om ryggen gillar det bättre denna veckan. Gick som vanligt min runda.

Dagens totala steg: ca 5700
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Tisdag 21 feb:

Studsmatteprogrammet idag, kändes bra och gick ganska lätt, jag har fortfarande lite åsikter från ryggen, det känns som om den är vek liksom, fast jag känner mig stark. Det känns under vissa rörelser och ibland. Det känns lite som det gjorde i början nästan hela tiden, jag tror det är musklerna som är trötta fortfarande efter att jag ökade på lite för mycket förra veckan. 

Dagens totala steg: ca 6800
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Onsdag 22 feb:

Träning på gymmet idag. Programmet jag kör går fortare - eftersom jag kan röra mig snabbare. Jag håller på att öka upp även här med lite nya övningar. Det tar ju lite tid att fasa in dom eftersom helt nya görs bara väldigt kort stund och få reps. Min promenad utfördes idag efter träningen på kvällen och det gick bra det med. 

Dagens totala steg: ca  5100
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Torsdag 23 feb:

Idag åkte jag till gymmet för att smygtitta på träningen där mellan 17.30 - 18.30. Jag var med lite i början av uppvärmningen men de är för avancerade övningar ännu, jag får vänta ett tag till innan jag kanske anmäler mig. Men det var trevligt och god stämning och alla som var med blev svettigt nöjda. 

Dagens totala steg: ca 5200
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Fredag 24 feb:

Promenad som vanligt och men ingen annan träning idag. En redig slappedag faktiskt. Ska försöka städa lite i morgon istället.

Dagens totala steg: ca  5900
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Lördag 25 feb:

Latade mig i sängen ganska länge i morse och eftersom det snöat och är halt så gick jag en promenad på bandet innan frukost. Kände att det gick lite lättare att gå utan stöd och kunde gå 400 m utan större problem faktiskt. Det få blir fler rundor på bandet i dag för det tänker ju då rakt inte smälta ute verkar det som - jävla skitväder....

Dagens totala steg: ca 6400
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Söndag 26 feb:

Tidig träning på NTC idag, det gick lätt tyckte jag. Funderar på att snart ändra lite på tärningen för man kan inte göra samma saker hela tiden, tänker eventuellt vara där 3 ggr/vecka snart. Ska klura ut ett nytt program snart. 

Snön som kom har smält bort så det gick utmärkt att gå på promenad idag! Skönt!

Dagens totala steg: ca 6400
Dagens totala promenadsträcka: ca