Måndag 13 feb:

Var hos Jesper för service. 

Underbar himmel ikväll.

Dagens totala steg: ca 5500
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Tisdag 14 feb:

Och så fyller man 58 år. Det känns verkligen inte i sinnet att man är 58 år, kroppen däremot känns sådan. Men det är bara att träna vidare för jag kan sannerligen inte ge upp i alla fall. Man kan i alla fall konstatera att dagens födelsedag är i hästväg mycket bättre än förra i alla fall. Runt den 14 feb förra året fick jag min sista kotkompression och var helt sängliggandes till mitten på mars..... Tänk att det gått ett helt år och att jag fortfarande inte är på långa vägar stark nog.... men jag är mycket glad över att jag har inte ont och behöver inte äta något smärtstillande alls. Nu är det bara styrka och stelhet som ska tränas bort....!

Tycker att träningen flyter på bra, ökade upp träningen i går och idag känner jag av ryggen - hoppas på träningsvärk faktiskt. 

Dagens totala steg: ca 8200
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Onsdag 15 feb:

Tar en lite lättare träning idag, lite lättare vikter för ryggen känner sig lite lite trött. Har nu några mornar gått en liten promenad innan jobbet utan stöd som ligger på 350-400 meter. 

Dagens totala steg: ca  6000
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Torsdag 16 feb:

Idag så fick jag ta till stavarna den sista biten på min morgonpromenad. Jag får inte vara för envis och tvinga kroppen när den kommer med försiktiga åsikter. Det är bara att lyda. 

Jag har förresten virkat Mario och gjort en egen Mario-mössa till L och mitt barnbarn C

Dagens totala steg: ca 5900
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Fredag 17 feb:

Fått en till drake klar! Nu håller jag på med en filt med massa olika djur på.

Idag har jag träningsfri dag, bara promenaden på schemat. 

Dagens totala steg: ca  6800
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Lördag 18 feb:

Tycker att det gick lite lättare att träna idag. Jag har nog haft träningsvärk efter att ha lag på för mycket vikt i måndags. Ska göra hälften istället på måndag.

Har även fixat lite här hemma, bytt sängkläder som jag nu klarar allt utom att få i täckena i påslakanet. Kört lite med dammsugaren på de ställen jag kan komma åt själv. 

Dagens totala steg: ca 5900
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Söndag 19 feb:

Åker och tränar på NTC redan vid halv 10-tiden, var helt själv och det är ganska skönt faktiskt. Kör även lite moves till Bruce som spelar i öronen. Träningen gick bra. 

Drar på min promenad vid 12-tiden så nu är allt dagens träning klar för dagen, skönt! Ska nog gå en liten runda till i eftermiddag, har en liten plan på att återuppta att jag ska sikta på 6000 steg varje dag, nu i vinter har och efter mitt bakslag med foten legat på ca 4000-5000 steg. 

Idag sken solen och det börjar våras ute - som jag längtar efter solen!! Hoppas på att solen ska hjälpa till att trycka tillbaka min psoriasis - jag ju fått små pluppar över nästan hela kroppen - tvi för det.

För övrigt så känner jag mig kroppsligt ganska stark, men framtiden är oviss. Jag blev ju uppsagd för ett tag sedan så i mitten av mars blir jag arbetslös. Jag är ju inte i bästa skicka att kunna söka jobb, jag kan ju inte göra vad som helst och måste få tillgång till att kunna ligga och jobba när kroppen kräver det.... måtte allt snart vända, det har varit ganska många och tunga år faktiskt.

Dagens totala steg: ca 8200
Dagens totala promenadsträcka: ca