Måndag 28 aug:

På gårdagens träning på gymmet så testade jag att lyfta ner 5 kg hantlarna från sitt ställ och det gick. Snart så kan jag nog börja bära runt på dom istället för de som väger  4 kg.

Varit och tagit lite prover idag, betalat själv. Behöver veta hur jag ligger till med vitaminer mm. 

Måndagsträningen har gått bra men jag känner fortfarande av min fotled lite lite så jag siktar inte på några 10 000 steg nu om dagarna, som jag gjort i nästan 2 veckor. Lite dumt att jag åter igen började tävla med mig själv. Tror jag ska sikta på att landa på 8000 ett tag och ge fan i att tävla! Kan ju faktiskt vara så att 10 000 steg går bra att göra några dagar i sträck men inte hela tiden för då bli fotleden sur. 

Dagens totala steg: ca 


Tisdag 29 aug:

Dagen träning känns bra, kände mig lite starkare när jag skulle göra mina armhävningar. Och jag kan nu hänga fritt i armarna i säkert 2 hela sekunder!!

Dagens totala steg: ca 


Onsdag 30 aug:

Var idag iväg och köpte en liten häcksax och har börjat klippa häcken! Tog bara en liten bit eftersom jag inte vill riskera att överanstränga kroppen. Allt sådant här extra utförs efter att jag gjort min dagliga träning. Träning kommer först och i takt med att jag orkar mer så kommer jag att orka fixa mer utöver träningen.

Dagens totala steg: ca  


Torsdag 31 aug:

Dagens NTC träning kändes även idag bra och jag kände mig lite starkare. Jag har ju börjat nosa på 5 kg hantlarna och idag gick jag några steg med alltså 10 kg som vikt.  Jag har även lagt till att öva mig på att böja överkroppen framåt för att träna upp den styrkan och så har jag lagt på 2,5 kg på min släde som jag knuffar framför mig. Själva släden väger ca 40 kg och så har jag lagt på 12,5 kg vikt. Att knuffa släden framför mig känns så gott i kroppen och jag kan ta i lite mer ordentligt!

Dagens totala steg: ca 


Fredag 1 sep:

Dagens morgonrunda utan stöd gick ganska bra, kommer nästan 1,2 km, det fattas ca 25-30 meter. Men jag måste stanna och hämta andan ibland en kort stund. Högerarmen blir trött och höger sida ovanför rumpan blir trött. Har väl en muskel där som inte ännu samarbetar som den ska.

Idag är det "träningsfri dag" Har tänkt städa och fixa i stället! Och har jag tur blir det uppehåll så jag kan klippa lite mer på häcken!

Dagens totala steg: ca  


Lördag 2 sep:

Dagens totala steg: ca 


Söndag 3 sep:

Dagens totala steg: ca