Måndag 9 jan:

Idag är det matt-träning på schemat. Tog trappan upp/ner till kontoret. Gått min promenad och genomfört min smidighetsträning.

Dagens totala steg: ca 6400
Dagens totala promenadsträcka: ca 2,9 km


Tisdag 10 jan:

Försöker att vända på dygnet lite så jag får lättare att stiga upp på mornarna, nu har jag blivit en nattuggla... inte bra! Idag (och även igår) lyckades jag stiga upp tidigare och inte snoza så många gånger! Så idag började jag dagen med att gå 350 meter utan stöd på bandet.

Studsmatteprogrammet idag, men eftersom ryggen var trött och hade lite åsikter gjorde jag bara en runda av alla övningar. Jag har gått 3 km, tagit trapporna till kontoret, varit på kontoret lite längre, varit på Elgiganten, på citygross, så ryggen hade nog fått vad den tål idag. Det är bara att lyssna och göra som den säger och lyssna även på de små små signalerna den skickar ut.

Dagens totala steg: ca 7600
Dagens totala promenadsträcka: ca 3,0 km


Onsdag 11 jan:

Idag är det styrka/vikt/balans på gymmet och det går hyffsat bra. Men eftersom ryggen/nacken har åsikter så bokar tid till Jesper direkt för att mota olle i grind.

Går inte in runda idag faktiskt....

Dagens totala steg: ca  2800
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Torsdag 12 jan:

Underbart att Jesper kan fixa till nacken/ryggen så att den börjar tänka på rätt håll igen. Idag har jag kunnat gå min runda som vanligt och utfört mitt matt-program utan problem. Fick lite nya uppslag på träningsuppgifter som jag kan lägga till mitt schema!

Dagens totala steg: ca 5100
Dagens totala promenadsträcka: ca 1,8


Fredag 13 jan:

Promenad, går på bandet och klarar idag 350 meter. För övrigt är det träningsvila och i stället fix/städ här hemma på schemat.

Dagens totala steg: ca  5800
Dagens totala promenadsträcka: ca 1,8


Lördag 14 jan:

Börjat morgonen på bandet och 350 meter, frukost och vila en stund för att sedan genomföra studsmatteprogrammet, vila en stund och sedan en raskt promenad med rullen. Allt fixat på förmiddagen - skönt att ha det avklarat.

Virkat klart Pikachu 

Dagens totala steg: ca 6500
Dagens totala promenadsträcka: ca 2 km


Söndag 15 jan:

NTC-träning idag, styrka/vikt/balans på schemat. Ja det är ju inte så avancerad träning ännu men jag idag kunde jag lyfta mig själv på barren enklare och jag kunden lyfta armen och nå dit jag ville enklare, inte liksidig med armarna ännu men det närmar sig!

Det gick bra och träna och jag kände mig fortfarande lite stark när jag var kvar. 

Direkt på morgonen gick jag på bandet 350 meter, får nog ligga kvar här ett tag innan jag kan gå vidare.

Dagens totala steg: ca 5100
Dagens totala promenadsträcka: ca 2,1 km