Måndag 24 apr:

Ingen träning på morgonen eftersom jag skulle till Växjö, all träning fick göras på eftermiddagen. 

Dagens totala steg: ca 7400
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Tisdag 25 apr:

Morgonrunda och träning på gymmet på förmiddagen. Gick ganska bra tycker jag, är inte ännu där jag va för några veckor sedan. Men jag jobbar på det. 

Dagens totala steg: ca 7000
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Onsdag 26 apr:

Gick min morgonrunda utan stöd först innan jag rastade rullen i raskare tempo. Även träningen utfördes ganska tidigt på förmiddagen.

Det har sökts en del jobb men det känns som om jag blir bortsållad ganska raskt, typ för gammal och så är jag ju inte helt 100 % i ryggen. Undrar om det ska vara så här resten av tiden tills jag blir så pass gammal för att pensionera mig? 

Dagens totala steg: ca  8300
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Torsdag 27 apr:

Morgonrunda utan utan stöd, innan långrunda. Träning på gymmet idag och det gick lysande bra. 

Dagens totala steg: ca 7600
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Fredag 28 apr:

Idag är det träningsfri dag. Men jag gick en långrunda i skogen över stock och sten typ. Fick ihop en massa steg, puls och mycket frisk luft!

Dagens totala steg: ca  10200
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Lördag 29 apr:

Samma runda idag, det är skönt att gå i skogen. Man får ju passa på nu innan myggen kommer. 

För övrigt så har jag denna veckan kunnat ligga utan extra under lag och direkt på brottarmattan. Och så har jag kunnat rulla helt runt. Så två stora framsteg.

Har inte de senaste dagarna gått utan stöd - tänker att jag ska vila lite mellan gångerna i stället ett tag. För det verkar som om när jag gör det varje dag så hinner inte ryggen återhämta sig fullt ut. Så nu så provar vi en helt annan taktik. Jag känner även att under de senaste dagarna så har jag känt mig starkare och varit mindre trött i ryggen om kvällarna, trots att jag tycker att jag gjort mycket under dagen. 

Dagens totala steg: ca 8400
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Söndag 30 apr:

Morgongympa på gymmet! Sedan var jag och gammelmormor och hälsade på mitt barnbarn C! Efter det så sålde jag Figges fina WE-träns, det känns i hjärtat att sälja alla saker och inse att man aldrig mer kommer att rida eller ha häst. Som jag saknar det. Tänker ofta på att åka ner till JB men det tar liksom emot lite..

Nåja, sedan frostade jag av frysen och var ute på en långrunda och jag var skittrött när den var klar. Men nu efter ett par timmars vila så har den återhämtat sig lite. Rundan var solig men blåsig och lite kall. 

Dagens totala steg: ca 9000
Dagens totala promenadsträcka: ca