Måndag 10 apr:

Röd dag och riktigt lång sovmorgon idag! 

På förmiddagen gick jag en riktigt långrunda i skogen! Över typ stock och sten! Det var vår i luften och jag såg minsann en vitsippa!

Har ju känt mig lite svagare i ryggen men träningen gick bra. Ändrat lite igen på träningen, kör ett varv med matt-schemat och ett varv med studsmatte-schemat! Nu har jag ju kommit igång så pass att träningen på gymmet både är mer viktkrävande och innefattar så många olika övningar att det tar längre tid.

Så idag har jag inte ansträngt ryggen med att gå någon tur utan stöd, ryggen får några dagar till lite lättare arbete i stället, så därför en lång skogstur med rullen som var ca 4 km. Jag har så klart rör mig utan stöd men inga långa sträckor i taget.

Dagens totala steg: ca 8800
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Tisdag 11 apr:

Träning på gymmet, ja det är tur att jag fått tid till Naprapaten på fredag för ryggen behöver verkligen en service. Den blir trött fort. Idag var jag jättetrött på eftermiddag/kväll. Men jag har i alla fall fått ihop mina steg.

Dagens totala steg: ca 7300
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Onsdag 12 apr:

Tog en morgonpromenad innan frukost, och träningen efter lunch. Den gick ganska bra men men.... det är som det är. Är inte lika trött i ryggen idag på eftermiddag/kväll men klart tröttare än för en vecka sedan. 

Dagens totala steg: ca  7400
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Torsdag 13 apr:

Dagens totala steg: ca 8600
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Fredag 14 apr:

Äntligen till naprapaten, det var skönt att få musklerna omsedda och uppmjukade. Träningsfri dag idag och även om det kändes bättre så var jag trött i ryggen. Men i morgon kommer det att vända och kännas bättre.

Dagens totala steg: ca  7000
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Lördag 15 apr:

Morgonrunda där jag gick en liten bit utan stöd, tänker lägga till den varianten av träning långsamt. Därefter så rastade jag rullen i högre tempo och på rundan tänkte jag att kanske det var all backträning som gjorde att musklerna surade ihop sig. Tänker att jag inte ska träna backträning varje dag utan kanske bara en gång i veckan till att börja med. Gör om - gör rätt liksom. Det svåra är ju att ryggen ändrar på förutsättningarna hela tiden ;) 

Dagens totala steg: ca 9200
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Söndag 16 apr:

Åkte inte till gymmet idag utan tränade hemma. 

Dagens totala steg: ca 7600
Dagens totala promenadsträcka: ca