Måndag 20 mar:

Morgonrunda och idag har jag även gått en runda utan stöd ute. Träning på förmiddagen så eftermiddagen kunde ägnas åt annat. Idag märks det verkligen att kroppens muskler i ryggen är mindre sura, allt börjar kännas lättare tycker jag.

Dagens totala steg: ca 6100
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Tisdag 21 mar:

Morgonrunda med inslag av steg utan stöd. Träning på NTC som idag känns ännu lättare att utföra, och framför allt då att gå utan stöd. Hurra!! Nu är det snart dax att börja hänga på lite vikt när jag ska påta runt den här....

Idag har jag även varit och handlat både på Rusta, Lidel och varit på Österport och hämtat paket. Jag har även städat undan lite på altanen som idag var varm och skön för första gången denna sidan jul. Så skönt när solen skiner. Snart får man börja plantera lite tänker jag. I år ska jag bara odla gurkor tror jag, sedan ska jag plantera blommor i mina odlingslådor och försöka ordna så att ute-altanen blir mysig och fin. Lär väl få sitta där mycket denna sommar antar jag - arbetslös som jag är. Men datorn är ju flyttbar så man kan ändå göra lite nytta tänker jag. 

Dagens totala steg: ca 8800
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Onsdag 22 mar:

Hemmaträning idag! 

Våren dyker upp både här och där!

Dagens totala steg: ca  8800
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Torsdag 23 mar:

Träningen går bra och jag har idag ökat på lite igen, det gör jag nästan varje gång. Det är inte mycket per gång men något lite mer slinker med. Antingen att jag lägger på lite mer vikt eller att jag gör några mer repetitioner på någon övning.

Dagens totala steg: ca 9700
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Fredag 24 mar

"Träningsfri dag" idag som vanligt. Morgonrundan började med att jag tog mina stavar med mål att försöka gå hela kvarteret utan stöd. Nåja, jag visste ju att jag inte skulle klara hela vägen men jag klarade nästan halva, och så tog jag stöd av stavarna resten av biten hem för att byta till rullen så jag kunde gå lite snabbare. Känns bra att i alla fall ta mig runt kvarteret med endast stavarna. 

Dagens totala steg: ca  6900
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Lördag 25 mar:

Idag lyckades jag ta mig lite längre på min stavtur innan jag var tvungen att börja använda dom.

Och innan lunch så hade jag även genomfört min andra träning. Nu ska vi se om jag kan få till lite städning och tvättning i eftermiddag.

Mer vår!

Dagens totala steg: ca 5800
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Söndag 26 mar:

I natt har man ändrat klockan en timme framåt så jag sov ända till halv 10 - inte bra. Det var bara att hoppa i kläderna och åka till gymmet på en gång för att hinna träna innan gruppträningen startade.

Idag hängde jag på lite vikter - 2½ kg. Det tar sig...

I övrigt hann jag inte med riktigt men det fick duga. Hem och äta frukost och pusta en stund för att sedan gå min runda. Eftersom jag gått mycket utan stöd på gymmet så hoppade jag över den biten på dagens runda, en kan ju inte ta i för mycket på samma dag. 

Dagens totala steg: ca 6700
Dagens totala promenadsträcka: ca