Måndag 13 mar:

Jaha, då är detta min första arbetslösa dag på väldigt länge.  Ingen aning om vad framtiden nu ska bjuda på..... hoppas jag kan få ett jobb så jag slipper sitta i klorna på andra....

Denna veckan börjar jag ett nytt träningsprogram. Jag ska träna 3 ggr/vecka på gymmet och 3 ggr/vecka hemma. En dag i veckan  halvledigt.

Dagens träning hemma gick bra, det var matt-programmet idag!

Dagens totala steg: ca mer än 5000 steg i alla fall - min app fungerar inte korrekt
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Tisdag 14 mar:

Idag träning på gymmet och äntligen så har snön försvunnit så man kan gå utomhus. Det är skönt! Gick en runda direkt på morgonen och en runda på kvällen. Dagens träning utfördes på morgonen så i stort sett all träning var klart vid lunch-tid.

På eftermiddagen så fixade jag i köket med att baka bröd och dra igång en runda hemlagad yogurt. 

Fin färggrann himmel på kvällsturen!

Dagens totala steg: ca 7500
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Onsdag 15 mar:

Morgonrunda, lite jobb framför datorn inloggad på arbetsförmedlingen, försöker skriva CV och personligt brev och det är fan inte lätt. Dagens träning utförd innan lunch så nu har jag bara en runda att gå sedan är dagens träning avklarad!

Retar mig på att jag inte får igång min app, den stjäl steg helt plötsligt som jag vet att jag har gått. Jag gillar ju att ha statistik att jämföra med....

Dagens totala steg: ca  6300
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Torsdag 16 mar:

Gymmet idag, andra gången denna veckan. Kändes bra

Dagens totala steg: ca 6800
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Fredag 17 mar

Var hos Naprapaten och släppte lite muskler, nu håller vi tummarna på att min styrka att kunna gå lite längre utan stöd ökar igen.

Idag är det träningsfri dag och endast promenad på schemat!

Dagens totala steg: ca  5500
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Lördag 18 mar:

Morgonpromenad idag. Laddat en ny app för att logga steg, hoppas det blir bättre. Idag har jag gjort både matt träning och och studsmatteträningen. I morgon blir det gymmet igen.

Dagens totala steg: ca 6000
Dagens totala promenadsträcka: ca 


Söndag 19 mar:

Träning på NTC idag, det kändes bra och på eftermiddagen var vi på kalas och jag kunde sitta längre och kände bara av ryggen lite när vi åkte hem. Fredagens handpåläggning börjar göra nytta tror jag!

Dagens totala steg: ca 6600
Dagens totala promenadsträcka: ca